18 Ekim 2009 Pazar

PASTAKOLİKLERİN BULUŞMASI


Herkese merhaba,

Ayşe Yaman arkadaşımızın İstanbul'a gelmesi ve bizimle bir görüşme ayarlaması hem kendisini hem de diğer pastakolikleri tanımamıza fırsat tanıdı. Öncelikle sevgili AYŞE'ye teşekkürler...Çok fazla zamanımız olmasa da herkes birbirinden görüş alışverişinde bulundu , aklına takılanları birbirine sordu. Pasta maceralarını ,hayalin de dışına çıkıp sipariş edilen pasta modellerini, pastasını yaptıktan sonra teslim etmeye nasıl kıyamadığımızı :) konuştuk. Ayşe'nin Amerika'da aldığı pasta derslerinden birkaç tiyo aldık. Bir de Amerika'dan çeşitli malzemeler getirmiş, ihtiyacı olan olmayan :) hepimiz birşeyler bulduk,aldık. Güzel bir Cumartesi geçirdik. herkese teşekkürler. Bu tür buluşmaları daha sık ve daha kalabalık yapmak dileğiyle....


Katılan arkadaşlarımızı burda belirtmek istedim.














5 yorum:

pasta evim dedi ki...

Nilüferciğim benim için çok güzel bir cumartesiydi.Sohbetin ve arkadaşlığın için çok teşekkürler. Seninle ve arkadaşlarımla yüzyüze görüşebildiğim için çok mutlu oldum.

hcr hobi atölyesi dedi ki...

canım seni tanıdığıma çok memnun oldum ,yaptıkların bi şahane ,
umarım yine görüşürüz.
sevgiler...

Tinker Bell dedi ki...

Çok güzel ve keyifli bir buluşmaydı :))Tanıştığımıza çok mutlu oldum.Yeniden görüşmek dileğiyle...

Eylül dedi ki...

Benim içinde çok keyifli unutulmaz bir gündü:))Tanıştığımıza çook memnun oldum tekrar görüşmek dileğiyle...
Sevgiler..

ayseyaman dedi ki...

Sevgili Nilufer merhaba :)
tanistigimiza cok sevindim. Geldigin icin cok tesekkurler. Arkadaslara katiliyorum cok guzel bir gundu..Keske daha vaktimiz olsaydi da Gulhan Kara ve Isvicre egitimlerini sana sorabilseydim. ;) uzunca sohbet edebilseydik. Neyse simdilik seni tanıdım o da yeter, yakin takipe aliyorum...sık sık gorusmek yazısmak umıdıyle...Iyı bayramlar..